Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Πρωινή βόλτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! [pics]

Απόδραση στην συμπρωτεύουσα πραγματοποίησε πρόσφατα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας με αφορμή το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Η 60ή γιορτή του σινεμά της συμπρωτεύουσας πραγματοποιήθηκε στην ιστορική έδρα του θεσμού, το «Ολύμπιον», στις τέσσερις αίθουσες του Λιμανιού, καθώς και σε αίθουσες σε περιφερειακούς δήμους της πόλης.

Ο 45χρονος τραγουδιστής, μάλιστα, μοιράστηκε σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στη σύντροφό του ως «το σινεπαρεάκι μου». Το ζευγάρι, ωστόσο, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μια χαλαρή βόλτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν δώσει το “παρών” σε κάποια δράση του 60ού ΦΚΘ.

Η Τόνια και ο Κωστής είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ η συγκατοίκηση στο σπίτι του τραγουδιστή φαίνεται πώς μόνο θετικά λειτούργησε στη σχέση τους, η οποία τα Χριστούγεννα θα μετρά δύο ολόκληρα χρόνια.

Πλέον, σίγουροι ο ένας για τον άλλον, δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και πυκνώνουν. Όσοι τους γνωρίζουν καλά, μάλιστα, δεν αποκλείουν τον ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2020 και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More