Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ταξίδι στη Βενετία για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Στη Βενετία ταξίδεψαν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας προκειμένου να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ κινηματογράφου.

Το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας διεξάγεται φέτος για 80η φορά και άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ως ηθοποιός και ο σύζυγός της Κωστής Μαραβέγιας που είναι λάτρης του κινηματογράφου ταξίδεψαν στην Ιταλική πόλη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις ταινίες που διαγωνίζονται για τους χρυσούς λέοντες.

Ανάμεσα σε αυτές και το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Μαρκ Ράφαλο, διεκδικώντας μαζί με άλλες 22 ταινίες το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης, το Χρυσό Λέοντα που θα απονείμει η κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Ντάμιεν Σαζέλ του Οσκαρικού «La la land». 

Η Τόνια Σωτηροπούλου που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια στιγμιότυπα από την πρώτη της μέρα στη Βενετία με τον Κωστή Μαραβέγια.

Read More

And More