Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα.

Το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο σε ένα ξενοδοχείο της Ύδρας, μακριά από φωτογράφους και κάμερες. Κουμπάροι στον γάμο τους ήταν ο Γιώργος Μπουκουβάλας και ο Γιάννης Ράπτης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, κεκλεισμένων των θυρών, κρατώντας αυτή την ξεχωριστή στιγμή μόνο για εκείνους. Μόνο όταν πέρασαν σχεδόν 24 ώρες, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι καλεσμένοι τους.

Η γοητευτική ηθοποιός έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό και minimal νυφικό της, δημιουργίας του σχεδιαστικού διδύμου MiRo, το οποίο είχε αναφορές από την δεκαετία του ’20, ήταν μακρύ, slip dress από μεταξωτό ύφασμα, σε off-white απόχρωση, ενώ το πέπλο του φορέματος ήταν κεντημένο εξ ολοκλήρου με πέρλες.

Προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίοι μάλιστα λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media, από την όμορφη τελετή.

Δες παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου:

Ο γαμπρός Κωστής Μαραβέγιας χορεύει με τον Δημήτρη Μοθωναίο στο γαμήλιο γλέντι

Η νύφη… χαρίζει την ανθοδέσμη στην καλύτερη της φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη

Η νύφη Τόνια Σωτηροπούλου με τους κουμπάρους

Η γαμήλια τούρτα

 

Read More

And More