Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Υποδέχονται τον Δεκέμβριο από το Λονδίνο! [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι λάτρεις των ταξιδιών και έτσι, όποτε οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και ταξιδεύουν! Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, με την αγάπη του να δυναμώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι μαζί!

Αυτή τη φορά, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η γοητευτική ηθοποιός ταξίδεψαν στο χειμωνιάτικο Λονδίνο! Η βρετανική πρωτεύουσα έχει φορέσει τα γιορτινά της, με το θέαμα να είναι άκρως εντυπωσιακό! Μικροί και μεγάλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν μεγάλη αδυναμία στο Λονδίνο και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές τα ταξίδια της ηθοποιού είναι επαγγελματικά, αφού η ίδια εξακολουθεί να εργάζεται και να συμμετέχει σε ταινίες.

Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια στιγμιότυπα από τις ατέλειωτες βόλτες τους στους κοσμοπολίτικους δρόμους. Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού και περνούν παραγωγικό χρόνο μαζί με τους φίλους της εκεί.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε τον νέο μήνα με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More