Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στην Αμερική! [pics]

Δύο χρόνια αγάπης, ευτυχίας και αμέτρητων χαρούμενων στιγμών συμπλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας! Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος ερμηνευτής ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό φαίνεται στα μάτια τους! Εκείνη αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστριά του, ενώ εκείνος την ερωτεύεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο! Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι, αφού ο ένας συνοδεύει πάντα τον άλλο σε κάθε εκδήλωση ή ταξίδι.

Αυτές τις ημέρες, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται μαζί με φίλους τους στη Νέα Υόρκη. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να περάσει τη γιορτινή περίοδο μακριά από την καθημερινότητα στην Αθήνα και έτσι ταξίδεψε στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου! Η όμορφη ηθοποιός, ως λάτρης του Instagram, δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Σε κάθε “κλικ” είναι αποτυπωμένη και η ευτυχία της.

Η παρέα έχει κάνει tour στην επιβλητική Νέα Υόρκη, αφού έχει επισκεφτεί διάφορες περιοχές, θαυμάζοντας κάθε φορά τα αξιοθέατα που η καθεμία έχει.

Δες φωτογραφίες:

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν σταματά να ποζάρει στο φακό του αγαπημένου της!

Read More

And More