Τόνια Σωτηροπούλου: Λατρεύει το κέντρο της Αθήνας! Οι βόλτες της στο Κολωνάκι – Φωτογραφίες

Φαίνεται πως ο έρωτας της πάει πολύ καθώς σε κάθε της έξοδο ή δημόσια εμφάνιση, η Τόνια Σωτηροπούλου λάμπει από ευτυχία! Η γοητευτική ηθοποιός έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα τόσο στον χώρο του κινηματογράφου όσο και στον χώρο της μόδας, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες ρούχων αλλά και εσωρούχων. Από την άλλη ζει έναν δυνατό έρωτα με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Μετς, το οποίο δημιούργησε με πολύ αγάπη για να στεγάσει τον έρωτά του.

Όπως καταλαβαίνεις, η Τόνια έχει κάνει στέκι της το κέντρο της Αθήνας, μιας και βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την ερωτική της φωλιά με τον σύντροφό της. Η όμορφη ηθοποιός δεν σταματά τις βόλτες στους γραφικούς δρόμους της πρωτεύουσας και λατρεύει να περπατά στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι, στο Κολωνάκι… Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου σε μία από τις καθημερινές της βόλτες στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, ντυμένη casual και κρατώντας το βιβλίο της στο χέρι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν δίστασε να χαμογελάσει στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο την έχει ανανεώσει ο έρωτας και οι όμορφες στιγμές που βιώνει εδώ και έναν χρόνο!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More