Τόνια Σωτηροπούλου – Μαίρη Συνατσάκη – Κατρίνα Τσάνταλη: Βραδινή έξοδος μόνο για κορίτσια! [pics]

Βραδινή έξοδο μόνο για κορίτσια έκαναν την Πέμπτη το βράδυ η Τόνια Σωτηροπούλου με την Μαίρη Συνατσάκη και την Κατρίνα Τσάνταλη. Οι τρεις φίλες βρέθηκαν στο θέατρο Rex και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άνεμος” που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος και απόλαυσαν επί σκηνής την κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Η γνωστή ηθοποιός, η ταλαντούχα παρουσιάστρια και η νεαρή επιχειρηματίας κάνουν καλή παρέα και συχνά βγαίνουν μαζί σε επίσημες εξόδους, αλλά και στο θέατρο που αγαπούν πολύ. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρεμιέρα του καλού τους φίλου Κωνσταντίνου Ρήγου που επιμελήθηκε την ξεχωριστής παράστασης.

Ένας άνεμος διατρέχει τις ζωές μας, παρασύρει τις στιγμές μας και τις σκορπά. Άραγε τι απομένει; Λέξεις, εικόνες, ιδέες, συναισθήματα, στροβιλίζονται σε μια αέναη περιπλάνηση. Λόγος, κίνηση και ζωντανή μουσική συνθέτουν τον αφηγηματικό κορμό της παράστασης, όπου τα πρόσωπα συναντώνται στη σκηνή για να ζήσουν καθημερινές αλλά και προσωπικές στιγμές, που προκαλούν συνεχώς τις αισθήσεις.

Η δεύτερη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου στο Θέατρο Rex – Σκηνή « Μαρίκα Κοτοπούλη», είναι ένα μουσικό θέαμα σε σύλληψη και δημιουργία Κωνσταντίνου Ρήγου. Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις Bossa Nova και Τιτανικός, ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος επιστρέφει δυναμικά με τον Άνεμο μετά από επτά χρόνια στο Εθνικό Θέατρο.

Read More

And More