Τόνια Σωτηροπούλου: Μετά τον πολιτικό, έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος με τον Κωστή Μαραβέγια;

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στο πλατό του Mega Καλημέρα στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον πολιτικό της γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσπάθειά της να κρατήσει την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ήταν επιλογή μας, όσο μπορούμε, να μη μαθευτεί. Από την άλλη όμως καταλαβαίνω ότι και οι άνθρωποι, όλοι κάνουνε τη δουλειά τους. Είμαστε σε μια μικρή χώρα, ένας μικρός πυρήνας για να βγω να πω ότι με ενόχλησε ή ότι μας κυνηγούσανε οι δημοσιογράφοι. Ήταν λίγο αστείο το ότι κάποιος θέλει να πάρει κάτι από όλο αυτό. Εμείς δώσαμε ότι θέλαμε να δώσουμε».

Δες ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου: Νέες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Όσο για τις προετοιμασίες του γάμου και το νυφικό των Mi-Ro, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Δεν είχα κανένα άγχος με την προετοιμασία και όλο αυτό. Ο καθένας φοράει όπου θέλει, ότι θέλει. Οπότε ήταν κάτι πολύ όμορφο όλο αυτό που έφτιαξαν για μένα. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάναμε. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας. Αγαπάμε πάρα πολύ την Ύδρα, είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη, ενώ το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο».

Read More

And More