Exclusive pics!

Τόνια Σωτηροπούλου: Μετακίνηση 6 στο Ζάππειο! Με casual look μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών

Μπορεί η τρίτη εβδομάδα του Lockdown να θυμίζει επιτέλους… χειμώνα, ωστόσο ακόμη μπορούμε να βγαίνουμε για περπάτημα, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το 13033 έχει μπει ξανά στη ζωή μας και ένα από τα πιο συνήθη μηνύματα που στέλνουν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz είναι αναμφισβήτητα η Μετακίνηση 6! Βλέπεις οι περισσότεροι celebrities προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση και σχεδόν καθημερινά πηγαίνουν έστω για ένα 20λεπτο περπάτημα ή για τρέξιμο, είτε μόνοι τους είτε με καλή παρέα. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε χθες Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο Ζάππειο, την Τόνια Σωτηροπούλου! Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μένει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια, έστειλε το απαραίτητο μήνυμα και βγήκε βόλτα με τον γλυκό της τετράποδο φίλο, την Στέλλα.

Δες φωτογραφίες:

Η γοητευτική Τόνια, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”, με casual look και φορώντας φυσικά χειρουργική μάσκα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς! Ακόμη και με αθλητικό στυλ, η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια κούκλα!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More