Τόνια Σωτηροπούλου: Ο αισθησιακός χορός με τον Μύρωνα Στρατή και η εμφάνιση στην πρεμιέρα του Αλέξη Γεωργούλη!

Οι καλύτερες φίλες έχουν γίνει η Τόνια Σωτηροπούλου και η Κατρίνα Τσάνταλη. Οι δυο νεαρές celebrity το έριξαν έξω αυτές τις μέρες και διασκέδασαν με γυναικοπαρέα…
Θέατρο, μουσικές σκηνές, πολύς χορός και τραγούδι ήταν μερικά από αυτά που έκαναν τις προηγούμενες μέρες και το απόλαυσαν!

Το βράδυ της Παρασκευής, η γνωστή ηθοποιός και η νεαρή επιχειρηματίας βρέθηκαν στο θέατρο Rex και τη σκηνή “Μαρίνα Κοτοπούλη” για να απολαύσουν τους “μυστικούς αρραβώνες” με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη.

Και μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν την Τόνια Σωτηροπούλου και τον ταλαντούχο ηθοποιό να είναι ζευγάρι, εκείνη,όμως γελά πονηρά κάθε φορά που την ρωτούν, ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. Γι’ αυτό άλλωστε, δεν θα μπορούσε να λείπει και από την πρεμιέρα του…

Εκτός από το θέατρο, όμως, η Τόνια και η Κατρίνα πήγαν και μπουζούκια. Προορισμοί τους για το Σάββατο ήταν δυο… Το Acro, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Τάμτα, αλλά και ο “Σταυρός του Νότου”, όπου τραγουδούν ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Μάλιστα, η Τόνια δεν πέρασε απαρατήρητη από το δίδυμο Στρατή – Ματιάμπα, που την ανέβασε στη σκηνή για να χορέψει τις… εννιάμισι εβδομάδες, σαν άλλη Kim Basinger!

Δες το video του zappit:

Read More

And More