Τόνια Σωτηροπούλου: “Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο άνθρωπος της ζωής μου” – Η καθημερινότητα και τα σχέδια για οικογένεια

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια μαζί και η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει τι θαυμάζει στον αγαπημένο της, τι τους έχει λείψει αυτή την περίοδο αλλά και αν κάνουν σχέδια για τη δημιουργία μιας οικογένειας. 

Με τον Κωστή Μαραβέγια είστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Θα έλεγες ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σου;

Ναι, θα τον έλεγα! Νομίζω ότι μετά από μια ηλικία, όταν έχεις συνειδητά κάποιον δίπλα σου και εκείνος έχει εσένα, αυτό που επιζητά ο καθένας είναι να είναι ο άλλος ο απόλυτος σύντροφος και όχι κάποιος για να περνάνε καλά. Είναι μια υπόσχεση προς τον άλλο αλλά και προς τον εαυτό σου. Προφανώς και ο Κωστής είναι μια σταθερά σημαντική της ζωής μου.

Και οι δύο κινείστε στο χώρο της τέχνης, ο οποίος αυτή τη στιγμή πλήττεται. Σας αγχώνει τι θα φέρει το μέλλον;

Ναι, και το κουβεντιάζουμε και μας αγχώνει. Ο Κωστής είναι σαφέστατα ένας θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Ακόμα και η μεγαλύτερη δυσκολία να έρθει, βρίσκει τρόπο να δημιουργήσει και να ανθίσει μέσα από αυτό. Δεν βαλτώνει ποτέ, είναι σταθερός χαρακτήρας και προσαρμοστικός. Πολύ περισσότερο από εμένα.

Τι θαυμάζεις σε εκείνον;

Πέρα από το ταλέντο του, θαυμάζω ότι δεν είναι καθόλου επικριτικός και πολύ ατόφια θα βρει και θα αποδώσει ένα θετικό πρόσημο ή χαρακτηριστικό για τον καθένα. 

Τι πιστεύεις ότι εκείνος θαυμάζει σε σένα;

Νομίζω περισσότερο την αποφασιστικότητα και την στοχοπροσήλωσή μου. 

Σε πολλά stories σου στο Instagram τον πειράζεις, π.χ., τον βλέπουμε να είναι συγκεντρωμένος στη μουσική του μέχρι που αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάς βίντεο.

Μετά από τόσες φορές απλά το αποδέχεται και δεν μου δίνει σημασία. “Κάνε ό,τι θες” μου λέει.

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Ειλικρινά αυτό που μας αρέσει – και με τις δεδομένες συνθήκες μας έχει λείψει – είναι τα ταξίδια. Παντού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπό κανονικές συνθήκες με ρωτάει ο Κωστής “έχεις δουλειά τις επόμενες μέρες; όχι; φεύγουμε για τριήμερο;” και φεύγουμε! Αυτό μας έχει στοιχίσει αυτόν τον καιρό.

Τώρα που μένεις περισσότερο από ποτέ στο σπίτι, σου έχουν έρθει σκέψεις να προχωρήσεις στη δημιουργία οικογένειας;

Είναι κάτι που αν μας συμβεί, θα έρθει από μόνο του. Δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό, ούτε είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει.

Read More

And More