Τόνια Σωτηροπούλου: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – Φωτογραφίες από το ταξίδι της

Φέτος το Φεστιβάλ Βενετίας είχε μια διαφορετική αίγλη, που για λίγο μας θύμισε τον παλιό καλό καιρό πριν την πανδημία με εντυπωσιακές αφίξεις κάθε βράδυ στο κόκκινο χαλί.

Και φέτος όμως, είδαμε επώνυμες Ελληνίδες να εμφανίζονται στο κόκκινό χαλί, μεταξύ αυτών η Βίκυ Καγιά και η Τόνια Σωτηροπούλου.

H Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή το Φεστιβάλ Βενετίας ταξίδεψε στην Ιταλία για να γνωρίσει καλύτερα την πόλη, συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

Η ηθοποιός μάλιστα, ως λάτρις των social media από την ημέρα που βρίσκεται στην Βενετία δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης.

Το Φεστιβάλ Βενετίας (Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica di Venezia) είναι το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο. Ξεκίνησε το 1932 ως Esposizione Internazionale d’Arte Cinematografica (Διεθνής Έκθεση της Τέχνης του Κινηματογράφου) και από τότε διεξάγεται ετησίως, στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, στο νησί Λίντο στη Βενετία.

Οι βόλτες στη Βενετία με τους φίλους της

Εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες και από τις βόλτες της στα γραφικά στενά της Βενετίας, στα κανάλια, ενώ όπως θα δεις μαζί της βρισκόταν και η αγαπημένη της φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη.

Read More

And More