Τόνια Σωτηροπούλου: Οι βόλτες της στο Κολωνάκι και η εξόρμηση στην Μάνη με τον Κωστή Μαραβέγια! [pics]

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις! Φυσικά, η γοητευτική ηθοποιός δεν ταξιδεύει πλέον πουθενά μόνη της αλλά πάντα μαζί της βρίσκεται ο σύντροφός της και καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωστής Μαραβέγιας! Οι δυο τους πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην μαγευτική Μάνη και στα πολυτελές studio που διατηρεί εκεί η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος, αφού κάθε φορά που πηγαίνει εκεί περνάει υπέροχα!

Λίγο πριν κάνει την πρώτη καλοκαιρινή της απόδραση με τον αγαπημένο της, η Τόνια Σωτηροπούλου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να κάνει τα ψώνια της στο Κολωνάκι. Η όμορφη ηθοποιός με ελάχιστο make up και με αθλητικά ρούχα δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ όταν αντίκρισε τους paparazzi δεν δίστασε να χαμογελάσει!

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει στην πρωτεύουσα, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να εκμεταλλευτεί το τριήμερο και να περάσει όμορφες στιγμές με τον Κωστή Μαραβέγια. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει δροσερές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στη θάλασσα και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, με αφορμή την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που θα δώσει ο καλλιτέχνης στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Η Τόνια δεν θα λείπει φυσικά από το πλευρό του αγαπημένου της!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More