Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει γυμνή και μιλά για τον James Bond και τον σύντροφό της Αλέξη Γεωργούλη

Αντισυμβατική, αυθόρμητη και έτοιμη πάντα για νέες περιπέτειες. Η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει και πάλι τη διαφορά και ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του Down Town και μιλά για όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη. Η συνεργασία με τον James Bond, ο έρωτας με τον Αλέξη Γεωργούλη και η επιθυμία για οικογένεια…

Νιώθεις ότι έχεις αγγίξει το δικό σου αμερικανικό όνειρο;

Απλώς κατάφερα να πραγματοποιήσω κάποιους στόχους μου. Από μικρό κορίτσι ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλέψω στο εξωτερικό. Δεν πήγα στην Αγγλία στα 20 μου έχοντας ένα American dream ή για να γίνω η νέα Jennifer Aniston. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να περπατώ σε κόκκινα χαλιά ή να με ξέρουν στο Hollywood. Πήγα να κάνω αγγλικό, αμερικανικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, να συνεργαστώ με σκηνοθέτες που είχα ψώνιο να γνωρίσω, να γίνω αναγνωρίσιμη από τη δουλειά μου και να βγάλω λεφτά.

Υπήρξε εποχή που ένιωσες ότι ίσως την ψώνισες λόγω αναγνωρισιμότητας;

Σιγά τη δημοσιότητα που έχω πάρει, ηρέμησε (γέλια). Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι στη ζωή μου απλά και μόνο επειδή έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμη. Άντε να μπορώ πια να βρω πιο εύκολα τραπέζι σε ένα γεμάτο από κόσμο μαγαζί. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ να με πλησιάζει ο κόσμος και να μου δείχνει την αγάπη του.

Αλήθεια, ο Daniel Craig, ο οποίος όπως ακούγεται σταματά την καριέρα του ως James Bond, πώς είναι από κοντά;

Είναι γλυκύτατος άνθρωπος και του χρωστάω πολλά. Για μένα ο Daniel Craig είναι ο καλύτερος James Bond που έχει υπάρξει ποτέ, γιατί συνδυάζει τον υπερήρωα και τον άνθρωπο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι έκανε τις περισσότερες ταινίες Βond. Είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, με εκπληκτικό χιούμορ. Του χρωστάω πολλά γιατί με βοήθησε, δέσανε οι χημείες μας και σίγουρα θα μου λείψει ως James Bond.

Και στον Αλέξη Γεωργούλη τι αγαπάς;

Αγαπάω πάρα πολύ τον αυθορμητισμό του, την παιδικότητά του, τη δοτικότητά του. Είναι ένας πάρα πολύ δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι μέχρι πρότινος, δεν είχε δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να εκφράσει αυτήν τη δημιουργικότητα. Είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης θα κάνει μεγάλα βήματα καλλιτεχνικά. Βέβαια, αυτό που θαυμάζω περισσότερο απ’ όλα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει αρνητικά κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν θα τον ακούσεις ποτέ να πει κάτι αρνητικό για κάποιον άλλον.

Πόσο σε άλλαξε η σχέση σας;

Ο Αλέξης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο με πολλούς τρόπους. Έχει κατεβάσει με τον τρόπο του τα όριά μου. Είδα πώς είναι να μπορείς να συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά χύμα, όπως εκείνος. Αυτό το «χύμα» δεν μου φαίνεται πια εξωγήινο όπως στο παρελθόν.

Πόσο… θηλυκό είσαι;

Νιώθω πολύ θηλυκό. Μου το λένε οι γύρω μου και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο εαυτός μου στον καθρέφτη. Αυτό σε ό,τι αφορά το έξω μου, γιατί όλο το «μέσα» μου είναι άντρας. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να αλλάξει, γιατί επαγγελματικά με έχει βοηθήσει πολύ. Στα ερωτικά μου, βέβαια, έχει κάνει κακό. Πάντα εγώ είμαι ο άντρας στις σχέσεις μου, δεν αφήνω εύκολα τον άλλον να πάρει πρωτοβουλίες. Μου έχει τύχει να μου πει σύντροφός μου «όπα, χαλάρωσε, τι κάνεις τώρα;»

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σαν κλασική Ελληνίδα μαμά;

Μια κλασική Ελληνίδα μαμά που θα ζει μόνιμα στην Αθήνα και θα δουλεύει μόνο σε ελληνικές σειρές; Όχι, με τίποτα. Ακόμη και οικογένεια να δημιουργήσω, θα φροντίσω να κάνω ένα παιδί που θα ταξιδεύει παντού μαζί μου. Ξέρεις πώς με φαντάζομαι; Με έναν άντρα πολύ τρελό στο πλευρό μου, να γελάω, να περνάμε καλά, να μου λέει έτσι στα ξαφνικά «πάμε ένα ταξίδι εκεί;», «πάμε» να του λέω. Πάντως θα ήθελα να κάνω οικογένεια, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More