Τόνια Σωτηροπούλου: Προετοιμάζει το σώμα της για το καλοκαίρι κάνοντας pilates και yoga στο σπίτι της! [video]

Η καραντίνα λόγω κορονοϊού τελείωσε, σταδιακά προβλέπεται περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Πλέον, μπορεί να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα στο μοντέρνο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, και την σκυλίτσα της, Στέλλα, έχει ξεκινήσει τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που την έχει “τσακώσει” ο φωτογραφικός φακός για απολαμβάνει τον περίπατό της ή να κάνει ποδήλατο στο Ζάππειο.

Ωστόσο, όταν δεν βγαίνει από το σπίτι, επιλέγει να χαλαρώνει στο σαλόνι της ή να γυμνάζεται, κάνοντας pilates και yoga. Αυτό, λοιπόν, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης, όχι όμως μόνη, αλλά παρέα με την δασκάλα της. Φορώντας τα αθλητικά της, η Τόνια ακολούθησε τις συμβουλές της και έκανε την καθιερωμένη προπόνησή της, ενώ έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μία μικρή γεύση από το τι περιλαμβάνει αυτή.

Δες τα βίντεο που ανήρτησε στα stories της:

Read More

And More