Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωινή βόλτα με casual look μαζί με τον τετράποδο φίλο της! Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου για να απολαύσει τις βόλτες της στο Ζάππειο. Η γοητευτική ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Man Of God”, στην οποία συμμετέχει στο πλευρό πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Άρης Σερβετάλης αλλά και ο Mickey Roorke. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στη νέα σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας Χρόνια”, κάτι για το οποίο είναι ενθουσιασμένη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τις βόλτες της με τον τετράποδο φίλο της, την Στέλλα. Η γνωστή ηθοποιός αν και με casual look δεν πέρασε απαρατήρητη και ήταν μια κούκλα! Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και συνεχώς βοηθάει μέσα από τα social media της τους μικρούς της φίλους να βρουν σπίτι και φροντίδα. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης της αγάπης για τα ζώα, έχει αποφασίσει να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει vegan. 

Στο πλευρό της έχει πάντα να τη στηρίζει και να την αγαπά, τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια! Οι δυο τους μένουν μαζί σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή του Μετς και έτσι η Τόνια έχει την ευκαιρία να κατεβαίνει αρκετά συχνά στο κέντρο για περίπατο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More