Τόνια Σωτηροπούλου: Στηρίζει στα πάντα τον Κωστή Μαραβέγια! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι full in love με τον Κωστή Μαραβέγια και μαζί του βιώνει τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής της! Το ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο μαζί και είναι πραγματικά αχώριστο. Τόσο η γοητευτική ηθοποιός όσο και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον και όσο περνάει ο καιρός το δέσιμο μεταξύ τους μεγαλώνει.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια πολύ σπουδαία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, με τους Μουσικούς της Καμεράτας και τρεις ηθοποιούς σε ρόλο τραγουδιστή. Από τον Αριστοφάνη έως τον Μολιέρο, από την Επίδαυρο και το Εθνικό Θέατρο έως το Θέατρο του Νέου Κόσμου και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Μαραβέγιας έγραψε μουσική για την κωμωδία και για το δράμα, για μεγάλους και μικρούς: Λυσιστράτη, Εκκλησιάζουσες, Φιλάργυρος, αλλά και Το κορίτσι του λύκου, Monaksxà, Aneraida και το παιδικό Φωτεινό δωμάτιο.

Φυσικά δεν θα γινόταν να μη βρεθεί στο πλευρό του και η αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε το παρών στο Μέγαρο Μουσικής και θαύμασε τον σύντροφό της και το απέραντο ταλέντο του, χωρίς να μπορέσει να κρύψει την περηφάνια και τη συγκίνησή της. Με μία ανάρτηση στα Instagram Stories της, έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Κωστή, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη: “Υποκλίνομαι στη ψυχή και το άπειρο ταλέντο σου! Σ’ αγαπώ!”.

«Έχω τη χαρά και τη συγκίνηση να συμπράττω με μια σπουδαία ελληνική ορχήστρα που μας κάνει περήφανους με την παρουσία της στο εξωτερικό, με μια ευφάνταστη και δημιουργική χορωδία που μεταμορφώνεται από λυρική χορωδία σε περιπαικτικό καυστικό αριστοφανικό χορό, πλαισιωμένη από αγαπημένους φίλους τραγουδιστές και ηθοποιούς. Μια γιορτή για τη συνάντηση της μουσικής με το θέατρο», σημειώνει ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συνεργασία του με τους Μουσικούς της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More