Τόνια Σωτηροπούλου: Τα «έσπασε» στην καλοκαιρινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια! Video

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα «έσπασε» στην καλοκαιρινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια! Video | tlife.gr

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί την νούμερο ένα θαυμάστρια του Κωστή Μαραβέγια! Η γοητευτική ηθοποιός είναι full in love με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο! Οι δυο τους συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την περίοδο σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα! Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σηματοδότησε την αρχή του καλοκαιριού με ένα άκρως καλοκαιρινό party στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στο οποίο ερμήνευσε μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του. Φυσικά από τη συναυλία αυτή δεν γινόταν να λείψει και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία βρισκόταν από νωρίς στον συναυλιακό χώρο για να στηρίξει τον σύντροφό της.

Η γοητευτική ηθοποιός, μαζί με την κολλητή της Κατρίνα Τσάνταλη, απόλαυσε τον μοναδικό Κωστή Μαραβέγια και δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά όλη την βραδιά. Η Τόνια θαύμασε τον αγαπημένο της στη σκηνή και συνεχώς μοιραζόταν στιγμιότυπα από τη συναυλία στα Instagram Stories της.

Δες το βίντεο:

Η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια και έλιωνε βλέποντάς τον…

READ more