Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της, Κωστή Μαραβέγια [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι αχώριστοι! Το όμορφο ζευγάρι έχοντας γιορτάσει την πρώτη επέτειο της σχέσης του ταξίδεψε στο Λονδίνο. Μπορεί το ταξίδι να έγινε με αφορμή τα BRIT awards αλλά και κάποιες live εμφανίσεις του τραγουδιστή, ωστόσο φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους. Ο ένας έχει βρει στον άλλον αυτό που χρειαζόταν και φαίνεται πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο

Η γνωστή ηθοποιός συνοδεύει τον αγαπημένο της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια του, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι δυο τους περνούν υπέροχα είτε βρίσκονται εντός Ελλάδας είτε εκτός. Η βρετανική πρωτεύουσα είναι μια πόλη που έχουν και οι δύο επισκεφτεί πολλές φορές τόσο για τις επαγγελματικές ανάγκες όσο και για αναψυχή.

Η μελαχρινή καλλονή είναι λάτρης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της ζωής της. Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει στα social media φωτογραφίας από τις βόλτες της στο χειμωνιάτικο Λονδίνο που παρά το κρύο της εποχής είναι ηλιόλουστο.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More