Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια [pics] | tlife.gr

Στην αγαπημένη τους ευρωπαϊκή πόλη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας! Ο λόγος φυσικά για τον Λονδίνο, προορισμός που και οι δύο αγαπούν πολύ και δεν μπορούν να σταματήσουν να επισκέπτονται. Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού αλλά και το γεγονός ότι έχουν πολλούς φίλους εκεί, οι δυο τους λατρεύουν κάθε γωνιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Αυτή τη φορά, βέβαια, o λόγος του ταξιδιού ήταν άλλος…

Ο Κωστής Μαραβέγιας πρόκειται να δώσει απόψε μία μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο για όλους τους Έλληνες εκεί και η Τόνια Σωτηροπούλου δε γινόταν να λείπει από το πλευρό του. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η μελαχρινή ηθοποιός αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστρια του ταλαντούχου καλλιτέχνη. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πανέτοιμος να ταξιδέψει τους θαυμαστές του εκεί με τη μουσική του και πραγματικά ανυπομονεί.

Μπορεί οι πρόβες να ήταν αρκετές, όμως το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε χρόνο και απόλαυσε τη διαμονή του στο Λονδίνο κάνοντας πράγματα που αποδεδειγμένα αγαπά!

Δες φωτογραφίες:

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ευτυχισμένοι μαζί!

READ more