Τόνια Σωτηροπούλου: Με τις κολλητές της στον Κωστή Μαραβέγια και τις φήμες να φουντώνουν για το νέο ειδύλλιο! [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες. Οι δυο τους πέρασαν μαζί και τις γιορτές και παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους όλα δείχνουν ότι μιλάμε για το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Άλλωστε και οι δύο έχουν σαν στάση ζωής να μην μιλούν για τα προσωπικά τους. Τόσο όμως η ηθοποιός όσο και ο τραγουδοποιός δεν έχουν σταματήσει τις κοινές εξορμήσεις που κάνουν ακόμα πιο δυνατές τις φήμες για το νέο ειδύλλιο.

Το TLIFE συνάντησε για μία ακόμα φορά την Τόνια Σωτηροπούλου να απολαμβάνει τον Κωστή Μαραβέγια στη σκηνή του Anodos Live Stage. Βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι μαζί με τις κολλητές της φίλες. Ανάμεσά τους η Κατρίνα Τσάνταλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ρούλα Ρέβη. Δεν σταμάτησαν μάλιστα να ανεβάζουν και στιγμιότυπα από τη βραδιάς τους στα stories τους στο instagram.

Η Τόνια μάλιστα αποθέωνε το ταλέντο του Κωστή Μαραβέγια δείχνοντας πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Λίγο μετά την έλευση της νέα χρονιάς, συμπεριέλαβε τον αγαπημένο τραγουδοποιό -κάνοντάς τον tag- στον προσωπικό απολογισμό που έκανε. “Όταν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα. Να αγαπάτε δυνατά, βαθιά, να κάνετε όσους αγαπάτε ευτυχισμένους, να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας κάνουν να ονειρεύεστε, ανθρώπους που σας κάνουν να λέτε ευχαριστώ που είμαι ζωντανός, εύχομαι μόνο χαρά χαμόγελα και αγάπη. Αυτή τη χρονια και κάθε χρονια”, έγραψε η Τόνια.

Και συμπλήρωσε: “Εγώ έχω όλους εσάς που φέτος δώσατε νόημα στη χρόνια μου και σας ευχαριστώ βαθιά.” Μπορεί η ίδια να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά η ευτυχία που βιώνει δεν κρύβεται!

View this post on Instagram

Απολογισμος :Όταν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα . Να αγαπάτε δυνατά , βαθιά , να κάνετε όσους αγαπάτε ευτυχισμένους , να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας κάνουν να ονειρεύεστε , ανθρώπους που σας κάνουν να λέτε ευχαριστώ που είμαι ζωντανός , εύχομαι μόνο χαρά χαμόγελα και αγάπη . Αυτή τη χρονια και κάθε χρονια❤️ Εγώ έχω ολους εσας που φετος δώσατε νόημα στη χρόνια μου και σας ευχαριστώ βαθιά . Επίσης μιας και δεν μπορώ να κάνω παραπάνω από 20 tag @aristotletsallios @giannisraptis @evgenia.filimianova @nmetaxotos @elenimet @mairiboo @doretta3123 @samoilisspiros @tzinako @st.maximos @georgeboukouvalas @thalispitoulis @panagiwtiskar @cristiana_papaioannou @christosn @nas_dariva @mirodesigners @coachzarou @nikolopoulou_aikaterini @eddiegavriilidis @adam_zorg @maria_troumpouki @letolama

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

 

Read More

And More