Τόνια Σωτηροπούλου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για να απολαύσει την κολλητή της, Ευγενία Σαμαρά! [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ και στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία, στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ζουν έναν δυνατό έρωτα, τον οποίο δεν κρύβουν πια. Σε αντίθεση με την αρχή της σχέσης τους, πλέον κυκλοφορούν παντού μαζί, ποζάρουν στους φωτογράφους ανενόχλητοι και μιλούν με θαυμασμό ο ένας για τον άλλον.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μια μοναχική έξοδο. Στο πλευρό της, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος συνηθίζει να την συνοδεύει στις περισσότερες εξόδους της, όταν βέβαια το επιτρέπει το επαγγελματικό του πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και απόλαυσε την παράσταση “Το δικό μας σινεμά“, που το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει talk of the town και σημείο συνάντησης των διασήμων.

Ντυμένη casual, φορώντας ένα maxi κίτρινο φόρεμα, λευκά sneakers και τσάντα στο ίδιο χρώμα, έφτασε το θέατρο και, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Όπως και τα φλας των φωτογράφων, που την απαθανάτισαν solo, αλλά πολύ όμορφη και ευδιάθετη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, επισκέφθηκε τους συναδέλφους της στα καμαρίνια, τους συνεχάρη και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ένας από αυτούς ήταν και η κολλητή της, Ευγενία Σαμαρά, την οποία απόλαυσε επί σκηνή και την καταχειροκρότησε, δείχνοντας πόσο πολύ περήφανη είναι για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Ηλίας Μαροσούλης-Τόνια Σωτηροπούλου-Άγγελος Κοταρίδης

Σύλβια Δεληκούρα-Τόνια Σωτηροπούλου-Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά-Τόνια Σωτηροπούλου-Δέσποινα Βανδή

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More