Τονωτική ένεση …έκπληξη στο αυριανό “X-Factor” !

Είπαν να πάρουν τα μέτρα τους οι Αντεννικοί μία ώρα αρχίτερα ,πριν να είναι πολύ αργά …Πριν να είναι πολύ αργά για το “X-Factor” και την …πατήσουν όπως την πάτησαν και με το “Top Chef” !

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως τόσο χάλια δεν μπορεί να τα πάει το live show της Παρασκευής, γιατί ακόμα κι αν δεν σκίζει, έχει το κοινό του και κάποια ποσοστά τηλεθέασης τα διατηρεί και τα διατηρεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Ομως, επειδή το “Χ” ακόμα δεν τα έχει καταφέρει να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα, είπαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να το …βοηθήσουν λιγάκι και να προσπαθήσουν να του δώσουν την φόρα που του χρειάζεται για να πατήσει γκάζι και να αρχίσει το …γκραν – πρι στους πίνακες τηλεθέασης.

Αποτέλεσμα ; Αυριο περιμένει μία έκπληξη τους φαν του συγκεκριμένου προγράμματος . Μία έκπληξη η οποία βεβαίως-βεβαίως μπορεί και θέλουν να ελπίζουν πως θα λειτουργήσει σαν τονωτική ένεση.

Η έκπληξη αυτή δεν είναι άλλη, απο την είσοδο στο παιχνίδι ενός νέου …συγκροτήματος ! Ενός συγκροτήματος το οποίο λέει θα προκαλέσει αίσθηση. Βλέπετε, οι “Τικ-Τοκ” αποχώρησαν ,όμως, ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν πρόκειται τελικά να μείνει (τουλάχιστον για την ώρα…) με …κουτσή ομάδα !

Read More

And More