Τόνυ Δημητρίου: Ετοιμάζεται για γάμο με την καλλονή σύντροφό του!

Για δεύτερη φορά γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Τόνυ Δημητρίου. Ο κωμικός ηθοποιός θα παντρεύει, όπως όλα δείχνουν, την εκλεκτή της καρδιάς του Λίνα Καλλέργη. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και παρόλο που από την αρχή κράτησαν πολλούς χαμηλούς τόνους στη σχέση, το τελευταίο διάστημα οι κοινωνίες δημόσιες εμφανίσεις του έχουν αρχίσει να πυκνώνουν.

Η καλλονή σύντροφος του αγαπημένου πρωταγωνιστή δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Σύμφωνα με την Real Life, είναι διοικητικό στέλεχος σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η 31χρονη έχει φέρει την ευτυχία στη ζωή του Τόνυ. Αν και στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα για το ζευγάρι αφού ο ηθοποιός μοίραζε το χρόνο του σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

“Αν και τότε, ο Τόνυ έλειπε πολλές ημέρες, κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες χωρίς προστριβές, κάτι που έκανε τη σχέση τους δυνατότερη. Ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο σκέφτονται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αν και ο Τόνυ είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν πιστεύει σε τέτοιες δεσμεύσεις”, λέει στην εφημερίδα άτομο από το φιλικό του περιβάλλον.

Ο Τόνυ Δημητρίου σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές φάσεις της ζωής του. Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “4xxx4” και στην θεατρική παράσταση “Το παιχνίδι του δολοφόνου” των Ρέππα- Παπαθανασίου.

Read More

Read More