Τόνυ Μαυρίδης: Η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση μετά την απώλεια 19 κιλών

Σε μια νέα τροχιά φαίνεται πως έχει μπει η ζωή του Τόνυ Μαυρίδη, αφού το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να επιστρέψει στην παλιά αγαπημένη του συνήθεια, τη γυμναστική.

Ο Τόνυ Μαυρίδης που στο παρελθόν είχε πάρει αρκετά κιλά λόγω κακής διατροφής αλλά και κάποιων κρίσεων πανικού και άγχους που αντιμετώπιζε αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του. Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ και μουσικός παραγωγός έχει πετάξει πλέον από πάνω του 19 ολόκληρα κιλά και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος όπως θα δεις και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή –έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα– συν το στρες, δεν άντεξα… Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού. Ήμουνα από τις δύσκολες περιπτώσεις…

Το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο… Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια… Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι…» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο ίδιος για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Read More

And More