“Top Chef”… Ενας τελικός που δεν είδε κανείς ή… σχεδόν κανείς !

Επιτέλους… Επιτέλους, σιγά-σιγά ένα-ένα τα κουζινο-ριάλιτι των καναλιών ρίχνουν αυλαία και μας αδειάζουν την τηλεοπτική γωνιά, μπας και καταφέρουμε να δούμε και τίποτα άλλο ! Αντε γιατί μπαφιάσαμε απο το τόσο τσιγάρισμα… Οσο δε για το ακατάπαυστο ανακάτεμα, τι να πει κανείς ; Κοντέψαμε να πάθουμε ναυτία !

Τελείωσε ,λοιπόν, το “Top Chef”, αλλά μάλλον αυτό δεν ένοιαξε και κανέναν ! Οσο απαρατήρητη πέρασε από τους δέκτες μας όλη η πορεία του συγκεκριμένου προγράμματος, τόσο απαρατήρητος (για να μην σας πω και ακόμα περισσότερο…) πέρασε και ο τελικός.

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος τελικός, θα γράψει την δική του τηλεοπτική ιστορία, ως ένας τελικός που δεν είδε κανείς ή τέλος πάντων σχεδόν κανείς, για να μην λέω κακίες πρωί – πρωί.

Και για του λόγου το αληθές ; Στην πρώτη ώρα προβολής του το εν ΄λόγω πρόγραμμα, έφτασε το 8,9% στ σύνολο και 15,2% στα νεανικά κοινά και την δεύτερη, το 14,7% στο σύνολο και 21,0% στα νεανικά κοινά.

Σαφέστατα την δεύτερη ώρα το κουζινο-ριάλιτι τα πήγε πολύ καλύτερα, όμως, αυτό παρόλα αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε και στο σύνολο και στα νεανικά, είναι τραγικά για επιδόσεις τελικού !

Εν κατακλείδι, το “Top Chef” στοίχισε ακριβά, πολύ ακριβά στους Αντεννκούς – το κόστος του κάθε επεισοδίου ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ – και δεν τους έφερε από πλευράς τηλεθέασης… ψίχουλα πίσω !

Οσο για την Νάντια Μπουλέ; Μπορεί οι περισσότεροι να βρήκαμε την παρουσία της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα άχρωμη, άοσμη, άγευστη, σαν νερόβραστο κολοκυθάκι, όμως, οι του καναλιού λέει έμειναν ευχαριστημένοι ! Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα, μιας και η συζήτηση λιγάκι πριν είχε να κάνει με… κολοκυθάκια !

Ααα, που το πάτε και το άλλο… Κάποιος ρώτησε την Νάντια για το αν θα ήθελε να συμμετέχει στο “Dancing” και εκείνη είπε λέει, ότι δεν θα ήταν αρνητική σε μία τέτοια πρόταση και ότι γενικώς είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις !

Μα συγνώμη, μετά από μία τόσο απογοητευτική πορεία, θα ήταν και… κλειστή στις επόμενες προτάσεις ; Την…προσευχή της λογικά θα πρέπει να κάνει για να πάει στο “Dancing” ,γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να ξεπεράσει γρήγορα το … στραπατσάρισμα του “Top Chef” και θα ανεβάσει λιγάκι τις τηλεοπτικές μετοχές της !

Τι ; Δεν σας είπα ποιος είναι τελικά ο νικητής ; Ε, καλά καλέ ο Αθηναγόρας !

Read More

And More