Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους παίκτες του «Greek Idol»

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους παίκτες του «Greek Idol» | tlife.gr

Βουτιά στα βαθιά και χωρίς …μπρατσάκια, θα πρέπει να κάνουν απο την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες του «Greek Idol». Μία βουτιά στα βαθιά, απο την οποία δεν θα βγει κερδισμένος απλώς αυτός που θα κρατήσει μόνο περισσότερο την αναπνοή του. Θα βγει κερδισμένος αυτός που θα έχει σίγουρα σωστή τεχνική, αλλά κι εκείνος που θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την σκηνική του παρουσία, το πάθος του, το στυλ του.

Με άλλα λόγια; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τα παιδιά που έχουν σπεύσει να δοκιμάσουν την τύχη τους στο τραγούδι μέσα απο το τάλεντ-σόου του Alpha. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί απο την επόμενη Κυριακή πια, όλοι οι παίκτες θα καλούνται να ερμηνεύουν όχι μόνο ένα, αλλά δύο τραγούδια σε κάθε live και να τα ερμηνεύουν τέλεια, αν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

Κατά τα άλλα; Το χθεσινό live, ήταν ακόμα ένα βαρετό live, στο οποίο για ακόμα μία φορά μοναδικό ενδιαφέρον παρουσίασαν η Ρούλα Κορομηλά με τα χορευτικά της σκέρτσα και το ταμπεραμέντο της ,η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας τσιγκλίσει το ενδιαφέρον και φυσικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μέσα σε αυτή την άχρωμη, άοσμη και άγευστη επιτροπή, μοιάζει σαν τον …κούκο που προσπαθεί να φέρει την τηλεοπτική άνοιξη και τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης ,ανάβοντας λίγο τα …αίματα και δημιουργώντας κάποιες εντάσεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του …κακού ! Οι υπόλοιποι ; Αποδεικνύονται ανεπίδεχτοι ριαλιτο-μαθήσεως.

READ more