Τώρα και σε …βραδινή έκδοση «Η ζωή της άλλης» !

Τώρα και σε …βραδινή έκδοση «Η ζωή της άλλης» ! | tlife.gr

«Χίλιες και μια νύχτα» εσείς; «Η ζωή της άλλης» εμείς ! Κάπως έτσι μάλλον το σκέφτηκαν στο Mega και είπαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση ! Τι εννοώ ; Εννοώ πως απο τις 7 Ιουνίου ο ΑΝΤ1 προγραμμάτισε και θα μεταδίδει κάθε βράδυ την ξένη σειρά τούρκικης παραγωγής , «Χίλιες και μια νύχτα» , η οποία σπάει ταμεία στην γειτονική μας χώρα.

Ετσι, στο Μεγάλο Κανάλι προκειμένου να προλάβουν την …τηλε-συμφορά που είδαν να τους έρχεται (βλέπετε φοβήθηκαν μήπως η συγκεκριμένη σειρά κάνει σουξέ τύπου … «Σύνορα Αγάπης») είπαν να πάρουν μια ώρα αρχύτερα τα μέτρα τους. Αποτέλεσμα ; Απο τα μέσα Ιουνίου και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου που θα πέσει για φέτος η αυλαία της σειράς, «Η ζωή της άλλης» εισβάλλει στο prime-time του Mega και μοιραία και στα τηλεοπτικά μας βράδια.

Με άλλα λόγια; «Η ζωή της άλλης» τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τηλεοπτικής ζωής της για φέτος θα παίζει βράδυ, σε …μετωπική σύγκρουση με το «Χίλιες και μια νύχτα». Λέτε αυτό να είναι και μία πρόβα …τζενεράλε για Σεπτέμβρη ; Γιατί η αλήθεια είναι πως στο Mega σκέφτονται έντονα μήπως βάλουν απο το Φθινόπωρο και μετά την μία απο τις δύο καθημερινές σειρές τους ( ή την «Ζωή της άλλης» ή τα «Μυστικά της Εδέμ») στο prime-time τους, χωρίς ακόμα τίποτα να είναι σίγουρο και αποφασισμένο.

Αυτή η …τηλε-μετωπική θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον !

READ more