Τραγική ειρωνεία της μοίρας – Η Celine Dion έχασε τον René Angélil ένα μήνα μετά την επέτειό τους

Μπορεί να το φοβόταν, να προσευχόταν για ένα θαύμα, να ήξερε πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση της υγείας του συζύγου της, αλλά η Celine Dion δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πως ο άνθρωπός της, ο γνωστός μάνατζερ René Angélil, δεν είναι πια στη ζωή. Μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο René Angélil άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι τους στο Las Vegas στα 73 του χρόνια.
Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Πριν ένα μήνα το ζευγάρι γιόρτασε αγκαλιά την επέτειό του, με την Celine να έχει μειώσει κατά πολύ τις live εμφανίσεις της για να είναι στο πλευρό του και να τον φροντίζει. Ενώ, μια ακόμη σύμπτωση που γεμίζει δάκρυα την οικογένειά του είναι πως ο René Angélil πέθανε δυο μέρες πριν τα γενέθλιά του που ήταν στις 16 Ιανουαρίου.

Συντετριμμένη η Celine Dion, αμέσως μετά το θάνατο του άντρα της ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της ως τον Φλεβάρη, ζητώντας να μείνει για λίγο διάστημα μακριά από όλα στο σπίτι της στο Vegas για να θρηνήσει το χαμό του. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 21 χρόνια και τον Δεκέμβρη που είχαν επέτειο, η Celine προσευχόταν για ένα θαύμα και είχε μαζέψει στο σπίτι όλη την οικογένεια -γύρω από το κρεβάτι του συζύγου της- για να του τραγουδήσουν γιορτινά κομμάτια (δες εδώ) και να τον κάνουν να χαρεί…

Read More

And More