Τραγικό φινάλε για τη “Ζωή της άλλης” με την αυτοκτονία της Ξένιας!

Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η “Ζωή της άλλης” φθάνει στο τέλος με ένα μοναδικό επεισόδιο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το φινάλε της σειράς θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, όπου θα αποκαλυφθεί ότι η Ξένια δεν είναι η κόρη του Πέτρου, αλλά η Φιλιώ. Ο Ηλίας φεύγει για πάντα, ενώ η Βάσω έρχεται πολύ κοντά με τον γιατρό Ακριτίδη που της έσωσε τη ζωή.
Όσο για το ημερολόγιο του Στέφανου; Αυτό φαίνεται ότι επιτέλους φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”, όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης έρχονται στο φως και την ίδια ώρα η Ξένια συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, χωρίς όμως να έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλους και θα φύγει στην Ιταλία με τον πατέρα της.
Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο και γι’ αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά τη μεταφορά της όμως η Ξένια κλέβει το περιπολικό, περιπλανιέται στην Αθήνα, ενώ βλέποντας ότι έχει απομείνει μόνη αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της παραμονή Χριστουγέννων.
Την ώρα που στην έπαυλη γιορτάζουν τα γενέθλια της Ελπίδας, η Ξένια δίνει τέλος στην πισίνα, προκειμένου να μη φύγει ποτέ από το σπίτι αυτό.

Read More

And More