Τραγικό τέλος – Πέθανε η 27χρονη Δώρα που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

Ανείπωτη θλίψη στην Ηλεία σκορπά η είδηση του θανάτου της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η άτυχη κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως μετά εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝΠ. Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια της Δώρας ενημερώθηκε πως ο εγκέφαλός της έχει νεκρωθεί.

Πώς βρέθηκε ξαφνικά η Δώρα, να είναι εγκεφαλικά νεκρή

Η γυναίκα πήγε στις 18 Μαΐου για να κάνει το προεγχειρητικό έλεγχο για να γεννήσει την επομένη ημέρα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Ο γιατρός της είπε, όμως, ότι είχε συσπάσεις μήτρας και την έβαλε στο χειρουργείο κάνοντας το τεστ για τον κορονοϊό, που είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Λίγο αργότερα γέννησε το αγοράκι, αλλά όπως ενημέρωσαν τον σύζυγό της, η 27χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο. Οι συγγενείς της τώρα παρακαλούν για ένα θαύμα.

Διάβασε τι είχε πει στην εκπομπή «Μαζί σου», η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου,  το Σάββατο  : «Μιλάμε για μια κοπέλα 27 ετών, ένα κορίτσι το οποίο πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο να γεννήσει το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα επειδή γνώρισα προσωπικά την οικογένεια -μια πραγματικά πολύ δεμένη οικογένεια- σας λέω ότι η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας ποτέ, ήταν υγιέστατη, δεν είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό.

Δες το βίντεο με την έκκληση της δικηγόρου από την εκπομπή «Μαζί σου»

Δυστυχώς η Δώρα δεν τα κατάφερε

Με πληροφορίες από το Newsit

Read More

And More