Τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας του Tom Cruise – Έπεσε αεροπλάνο που μετέφερε τους συνεργάτες του

Δύσκολες ώρες για τον Tom Cruise και την ομάδα του στη νέα ταινία “Mena”. Δύο μέλη του πληρώματος που εργάζονταν κοντά του, σκοτώθηκαν μετά τη συντριβή αεροπλάνου που ταξίδευαν στην Κολομβία. Δύο πιλότοι μαζί με τα μέλη του πληρώματος ήταν στο μικρό δικινητήριο αεροσκάφος, όταν έπεσε λόγω κακών συνθηκών κοντά στο Medellin.

Το αεροπλάνο χρησιμοποιούταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, για να μεταφέρονται τα μέλη του πληρώματος μεταξύ των τοποθεσιών και του τοπικού αεροδρομίου. Ο Tom Cruise, όμως, φαίνεται πως είχε άγιο και γλίτωσε καθώς είχε τελειώσει τα γυρίσματα νωρίτερα εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με το TMZ.

“Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με τα μέλη του πληρώματος και τις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.”, αναφέρουν οι άνθρωποι του πληρώματος.

Η ταινία, που είναι σε σκηνοθεσία του Doug Liman ο οποίος ήταν πίσω από τις ταινίες Μr and Mrs Smith, ακολουθεί την πραγματική ζωή ενός λαθρέμπορου ναρκωτικών- του Barry Seal (Cruise), ο οποίος ήταν ένας πρώην πιλότος της TWA.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάιο στη Γεωργία και ο ηθοποιός έφτασε στο Μεντεγίν μόλις τον περασμένο μήνα, στις 20 Αυγούστου για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Η ταινία αναμένεται να να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Read More

And More