Τραγωδία στην Πάτρα: 32χρονη μητέρα, έκλεψε 2 μπλουζάκια, συνελήφθη κι αυτοκτόνησε!

Μια 32χρονη Ελληνίδα μητέρα ενός βρέφους, αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας.

Η κρατούμενη συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, κατηγορούμενη για κλοπή σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Πάτρας και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και στη συνέχεια στα κρατητήρια. Συγκεκριμένα η άτυχη γυναίκα έκλεψε δύο μπλουζάκια.

Έπειτα από λίγη ώρα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η κρατούμενη πήρε την κουβέρτα που είχε και επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έκανε την κουβέρτα της θηλειά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκοπός αντελήφθη τις κινήσεις της, την έβγαλε έξω από τα κρατητήρια και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίστηκε εν ζωή στο γενικό κρατικό νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας ήταν τέτοια που συχνά δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.

Πολλοί λένε πως η νεαρή γυναίκα δεν άντεχε άλλο την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά και έβαλε τέλος στη ζωή της για να λυτρωθεί.

Read More

And More