Τραγωδία στην περιοδεία της Laura Pausini – Video

Τραγωδία στην περιοδεία της Laura Pausini. Ο Matteo Armelini, ένας εργάτης τριάντα ενός ετών έχασε την ζωή του στο Palais de Sport του Ρέτζιο Καλάμπρια όταν ξαφνικά, η μεταλλική σκηνή που βοηθούσε να στηθεί, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος εργάτης, ο οποίος καταγόταν από την Ρώμη “καταπλακώθηκε από τη μεταλλική δομή που βρισκόταν πάνω από τη σκηνή και η οποία υποχώρησε ξαφνικά”. Τα βαριά μεταλλικά δοκάρια και οι σωλήνες τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ άλλοι δυο εργάτες που τραυματίσθηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Καλαβρίας και πρόκειται να πάρουν εξιτήριο σ’ ένα μήνα περίπου.

“Όλα έγιναν μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο, βρέθηκα κάτω τραυματισμένος και δεν κατάλαβα ούτε πως συνέβη, νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, δήλωσε ένας από τους δυο εργάτες που εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Οι έρευνες θα πρέπει τώρα να εξακριβώσουν αν το τραγικό συμβάν οφείλεται στο ότι το παρκέ δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της όλης δομής, ή αν έγιναν λάθη στη συναρμολόγηση και σύνδεση των σωλήνων που χρησιμοποιούνταν ως “κορνίζα” της όλης σκηνής.
Η γνωστή Ιταλίδα ποπ- σταρ, γράφει στην επίσημη ηλεκτρονική πύλη της ότι “πρόκειται για ένα ολικό, φοβερό πένθος”.
Δες το video:

Read More

And More