Τραγωδία στο Μαντούδι! Βρήκαν το παιδί τους νεκρό στο δωμάτιο που κοιμόταν

Τραγωδία στο Μαντούδι! Βρήκαν το παιδί τους νεκρό στο δωμάτιο που κοιμόταν | tlife.gr

Οι γονείς που βρήκαν τον 28χρονο γιο τους νεκρό, ανησύχησαν επειδή το παιδί τους είχε αργήσει να σηκωθεί – Μπήκαν στο δωμάτιο και οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά

Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στο Μαντούδι της Εύβοιας. Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, οι γονείς καληνύχτησαν το παιδί τους και το είδαν να μπαίνει στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί. Το πρωί πρώτος σηκώθηκε ο πατέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του evianews.com, όταν η ώρα πήγε 08.00 ξύπνησε και η μάνα που ρώτησε που είναι το παιδί της.
Πολύ γρήγορα οι γονείς μπήκαν στο δωμάτιο και τότε εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές που ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά. Οι γονείς προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν αλλά μάταια. Το άτυχο παλικάρι δεν είχε σφυγμούς. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας Μαντουδίου.
Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα πλήρη αίτια του θανάτου του.
Ανάλογη τραγωδία είχαμε πριν από λίγες μέρες και στο Δήλεσι της Βοιωτίας, όταν οι γονείς βρήκαν νεκρή την 22χρονη κόρη τους…

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

READ more