Τραγωδία στο Μάτι: Ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμάται την Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της μέσα στις φλόγες

23 Ιουλίου σήμερα, μια μέρα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μας με τον πιο τραγικό τρόπο… Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι. Τρία χρόνια από τη μέρα που στέρησε τη ζωή σε 102 ανθρώπινες ψυχές, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. 

Ανάμεσα στις 102 ψυχές που χάθηκαν ήταν και η Χρύσα Σπηλιώτη. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια ήταν για αρκετό καιρό αγνοούμενη μαζί με τον σύζυγό της, ωστόσο εν τέλει και οι δύο ταυτοποιήθηκαν νεκροί, έχοντας χάσει τις ζωές τους μέσα στις θανατηφόρες φλόγες.

Δες επίσης: Μάτι, 3 χρόνια μετά… Το οδοιπορικό του TLIFE

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμάται σήμερα την καλή του φίλη και συνάδερφο, κάνοντας μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε χαρακτηριστικά:

«23 Ιουλίου… Ημέρα μνήμης για τους χαμένους μας συμπατριώτες μας στη φονική πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ…Εκεί έχασα μία από τις καλύτερές μου φίλες που πρωτοξεκινήσαμε μαζί το ΄79 παίζοντας το “Προς Κατεδάφισιν” του Τενεσί Ουίλιαμς στο Ασκητικό Θέατρο. Παίξαμε πολλές φορές μαζί μετά στο “Ανοιχτό Θέατρο” του Γιώργου Μιχαηλίδη… Ήμασταν για 2 χρόνια μαζί στο ΔΣ του ΚΘΒΕ. Η σπουδαία, πολυτάλαντη φίλη μου χάθηκε… Χτες την τιμήσαμε με την δραστήρια Άννα Φόνσου που ερμήνευσε τον συγκλονιστικό μονόλογο της Χρύσας (πολύ σημαντική και ως θεατρική συγγραφεύς) Ο γυιός μου Νικόλαος Μάντζαρος στη Νέα Μάκρη… Αθάνατη Χρύσα μου…».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas)

Read More

And More