Η τραγουδίστρια των Imam Baildi έκανε το πιο εντυπωσιακό ταξίδι [pics]

Η τραγουδίστρια των Imam Baildi έκανε το πιο εντυπωσιακό ταξίδι [pics] | tlife.gr

Το πιο πιθανό είναι να συναντήσεις τη Ρένα Μόρφη σε κάποια γωνιά του Παγκρατίου, που είναι η γειτονιά της, όταν δεν έχει live με τους Imam Baildi. Η ζωή της είναι συνυφασμένη με τη μουσική και μέσα από αυτήν έχει κάνει πολλά ταξίδια. Μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα έχουν γυρίσει τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως ταξίδεψε μόνη της επιστρέφοντας σε ένα μέρος που έζησε πριν από 11 χρόνια! Πρόκειται για την Ισλανδία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από τη γειτονιά της

Η Ρένα είχε βρεθεί ξανά σε αυτό το μαγευτικό μέρος με τα ιδιαίτερα τοπία για σπουδές. “Έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό κι έζησα 6 μήνες στην Ισλανδία σπουδάζοντας Φιλοσοφία. Από τότε άφησα ένα κομμάτι της καρδιάς μου σ’ αυτή τη μοναδική χώρα, με τα εξωγήινα τοπία, τα απίστευτα γεωλογικά φαινόμενα, την τρελή νυχτερινή ζωή,τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα και τις αξέχαστες φοιτητικές στιγμές ζήσαμε μαζί”, περιγράφει η ίδια.

Επέστρεψε, λοιπόν, το 2018 για να ξαναδεί τα μέρη που αγάπησε και να αφήσει άλλο ένα κομματάκι από την ψυχή της. Στο δεύτερο ταξίδι της είχε την ευκαιρία να μοιραστεί και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram.

https://www.instagram.com/p/Bhhdwj3HoJ8/?taken-by=renamorfi

READ more