Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο.
«Ως σκηνοθέτης είναι εξαιρετικός, οργανωτικός, καθοδηγητικός και πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλει, δεν είχα παράπονο. Όμως, επειδή στο συγκεκριμένο έργο ήταν και παραγωγός, εμένα στο σύνολο της δουλειάς – και εξαιτίας κάποιων συνεργατών του – με απογοήτευσε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μπορεί να μετρούσε στο βιογραφικό μου το όνομά του, αλλά μέχρι εκεί. Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει, αλλά ένιωθα ότι αν το έκανα, ο ίδιος θα φρόντιζε να μην ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά. Επικρατούσε μια τέτοια απειλή τότε…» τόνισε η Τραϊάνα Ανανία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ