Τραϊάνα Ανανία: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση της με τον Γιώργο Γκροπάι!

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Γιώργος Γκροπάι πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ωστόσο, ο 21χρονος πρωταθλητής kickboxing θέλησε να δοκιμαστεί εκτός συνόρων σε αυτό που αγαπά, ύστερα από πρόταση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το γεγονός ότι το άθλημά του ευδοκιμεί ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και η πρόταση που δέχτηκε να πάει στο Μαϊάμι θεωρήθηκε πολύ σημαντική ευκαιρία για την καριέρα του ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.  «Φεύγει για το Μαϊάμι και αυτό μας αναστάτωσε αρκετά» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός στο περιβάλλον της, τονίζοντας πως ένα ζευγάρι είναι δύσκολο να είναι μαζί όταν το χωρίζουν τόσα μίλια και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τις αρχές της χρονιάς και παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένοι, γνωρίζουν καλά ότι δεν πρέπει να σταματήσουν να κυνηγούν τους στόχους τους. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί λόγω απόστασης, ωστόσο η αγάπη είναι αυτή που τους συνδέει και το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί ανάμεσά τους.

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Γιώργος Γκροπάι ποζάρουν μαζί!

Read More

And More