Τραϊάνα Ανανία: Νέος έρωτας στη ζωή της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της;

Οριστικοί τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχουν πέσει στη σχέση της Τραϊάνας Ανανία με τον Γιώργο Γκροπάι. Να υπενθυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου οκτώ μήνες και ζούσε έναν θυελλώδη έρωτα μέχρι την ημέρα που εκείνος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε για να φύγει για Αμερική… Όλα δείχνουν, βέβαια, πως η γοητευτική ηθοποιός και τραγουδίστρια έβαλε πλώρη για αλλού!

Πιο συγκεκριμένα, η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου πλαγιάζει τρυφερά στην πλάτη ενός γοητευτικού νεαρού. “Δεν είναι καλό για τον άνθρωπο να είναι μόνος. Είναι φυσικό για έναν άντρα και για μια γυναίκα να ενωθούν με αγάπη και αρμονία για τη συνέχεια της δημιουργίας του Θεού, της ανθρώπινης φυλής”, έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, ο γοητευτικός νέος ονομάζεται Ιάκωβος Πρασάκης, ασχολείται με τη γυμναστική και κατάγεται από τα Χανιά! Οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού της επεσήμαναν πόσο όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι είναι…