Τραυματίας στο Σκορπιό λίγο πριν το “χρυσό ” πάρτι! – Εικόνες από τις πυρετώδεις προετοιμασίες

Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς ωστόσο, για τη χλιδάτη εκδήλωση, ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε ελικόπτερο να απογειωθεί από το Σκορπιό, για το νοσοκομείο της Λευκάδας, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό:

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από το lefkadapress

Όπως διαβάζουμε στο lefkadapress, η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα, λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας πριν λίγο. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Συμβολικά, σε ετοιμότητα ήταν και το ασθενοφόρο το οποίο πριν λίγο καιρό η οικογένεια έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Λευκάδας…

Πυρετός προετοιμασιών

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, με περίπου 200 ανθρώπους να εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια για τη μεγάλη βραδιά.

ΦΩΤΟ

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More