Τρεις οι δικογραφίες για τον παίκτη ριάλιτι που καταγγέλθηκε από 16χρονη – Οι άλλες δυο υποθέσεις

Μετά τις αποκαλύψεις για μήνυση που υπέβαλλε μια 16χρονη σε γνωστό παίκτη ριάλιτι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, το φως είδαν ακόμη δυο υποθέσεις για τις οποίες εκκρεμούν σε βάρος του δικογραφίες.

Η μια καταγγελία έρχεται από 28χρονο συγχωριανό του που ισχυρίζεται ότι τον έστειλε στο νοσοκομείο ύστερα από ξυλοδαρμό, αφού προηγουμένως είχε απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει με όπλο. Επίσης, εκκρεμεί σε βάρος του και υπόθεση για παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων.

Ο εν λόγω παίκτης ριάλιτι φαίνεται να έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη οι οποίες μπορεί να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει και να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστηρίων, Πρόκειται για περιστατικά που μάλλον “ξέχασε” να αναφέρει στους υπεύθυνους της παραγωγής του ριάλιτι που είναι μέλος.

Σε ότι αφορά τον ξυλοδαρμό, η μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του από έναν 28χρονου συγχωριανό του και αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020. Σύμφωνα με κατάθεση του θύματος στις Αρχές, στις 28-8-2020 και ώρα 21.30, ο 28χρονος οδηγούσε το δίκυκλο μοτοποδήλατό του και πήγαινε να πάρει μια φίλη του.

«Πριν φτάσω στο σπίτι της κοπέλας αντιλαμβάνομαι ότι κάποιο αυτοκίνητο με παρακολουθεί και έρχεται από πίσω μου με μεγάλη ταχύτητα.  Κοίταξα πίσω και αναγνώρισα ότι το αυτοκίνητο είναι του ….. ο οποίος μου έκανε σήμα να σταματήσω. Σταμάτησα να δω τι συμβαίνει, κατέβηκα κάτω και αμέσως με άρπαξε από τη μπλούζα και άρχισε να με χτυπάει χωρίς λόγο λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει με όπλο» αναφέρει στην κατάθεσή του ο 28χρονος και συνεχίζει,

«Μόλις με είδε με το μηχανάκι, σταμάτησε με το αυτοκίνητο δίπλα μου και μου λέει “που πηγαίνεις, τι ήρθες να κάνεις εδω;” και του λέω, “να σου πω ρε φίλε, να πάρω τη Γεωργία ήρθα, με έστειλε εδώ ο τάδε και ο τάδε”, “α, με σένα τα έχει;” μου απάντησε. Τότε με αρπάζει από το λαιμό και μου λέει “κατέβα κάτω”. Του ζήτησα να του εξηγήσω αλλά μου λέει ότι έχει όπλο και θα με σκοτώσει. Ήταν εκτός εαυτού».

Η δεύτερη δικογραφία αφορά την καταγγελία της 16χρονης που έχει γίνει γνωστή και τον κατηγορεί για ασελγείς χειρονομίες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα  τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η τρίτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του γνωστού παίκτη ριάλιτι έχει να κάνει με την παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων Ο 27χρονος θα απολογηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8/3/2023 και οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κατοχή κροτίδων για παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Read More

And More