Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Παντρεύεται μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου στο πλευρό του αγαπημένου της, Γρηγόρη! Μπορεί το διάστημα που προηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός να πέρασε δύσκολα, καθώς νοσηλεύτηκε με δική της απόφαση στο Δαφνί, ωστόσο πλέον η ζωή έχει αρχίσει να της χαμογελά. Οι άσχημες στιγμές που έζησε στα ψυχιατρικά ιδρύματα τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει στην εφημερίδα Espresso, την έκαναν ακόμη πιο δυνατή!

“Ήταν άδικα όλα αυτά που βίωσα. Δεν έπρεπε να τα ζήσω γιατί δεν τα άξιζα. Όμως, όλα έχουν ένα happy end και στην δική μου περίπτωση αυτό είναι ο Γρηγόρης” αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι… παντρεύεται! “Ο Γρηγόρης μου έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό πρόταση γάμου. Εγώ το σκέφτομαι ακόμα, όμως, μάλλον στο τέλος θα πω “ναι” και θα ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Θεωρούμε και οι δύο πως μπορούμε να κάνουμε αυτό το δύσκολο βήμα. Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα, όμως η αγάπη μας ήταν και παραμένει αμοιβαία”, εξομολογείται η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Όσον αφορά την γνωριμία της με τον άντρα της ζωής της: “Με τον Γρηγόρη γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων πριν από περίπου τρία χρόνια. Στην αρχή δεν τον είδα ερωτικά, αν και μου άρεσε. Όμως περνώντας ο καιρός είδα τη ζεστασιά που μου πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος και ήρθαμε πιο κοντά. Μεσολάβησε το θέμα με τον εγκλεισμό μου, είχαμε και οι δύο ανοιχτές πληγές και πριν από λίγο καιρό αποφασίσαμε ότι μπορούμε να πορευτούμε μαζί”, αναφέρει.

Read More

And More