Τριαντάφυλλος: Eξηγεί γιατί πήρε θέση σε όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη Νατάσα Θεοδωρίδου (video)

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βγήκε τηλεφωνικά ο Τριαντάφυλλος το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πάρει θέση στη δήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε, «Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε η φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν τη θεωρώ καλή φωνή. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες» με τον Τριαντάφυλλο να του απαντά μέσω ενός Instastory στο οποίο έγραψε, “Κάτω τα χέρια από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, Κραουνάκη, η ζήλια θα σε φάει. Η Νατάσα έχει δείξει τόσα χρόνια πως είναι κορυφαία και ο κόσμος το δείχνει με την αγάπη του τόσα χρόνια. Γι’ αυτό άραξε στα κυβικά σου, δεν μπορεί να τη φτάσει ποτέ ούτε από φωνή ούτε από τίποτα.

Μιλώντας σήμερα στο καλύτερα δε γίνεται, ο γνωστός τραγουδιστής είπε:

“Ενοχλήθηκα γιατί δε μπορείς να λες τέτοια πράγματα. Είναι σαν να ακυρώνεις όλο τον κόσμο που ακούει τα τραγούδια της, τόσα μαγαζιά, τόσα Live. Η Νατάσα είναι μια φωνή αγγελική δε μπορείς να λες ότι αγκομαχάει. Εννοείται ότι ο κύριος Κραουνάκης μπορεί να έχει την άποψή του αλλά δε μπορείς να λες τέτοια πράγματα. Εγώ ήθελα να βγω να την υπερασπιστώ. Είμαι λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις μου αλλά ενοχλήθηκα, θεωρώ τη Νατάσα μια από τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα, είναι αναγνωρίσιμη σε όλους…. Δε μπορείς επίσης να λες ότι ξέρεις μόνο δυο τραγουδιστές, με αυτό ακυρώνεις όλους τους υπόλοιπους…Και για κάποιον άλλον να έλεγε κάτι πάλι το ίδιο θα έκανα αλλά με τη Νατάσα έχω μια άλλη σχέση γιατί έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια…Η Νατάσα μου είπε να μην ασχοληθώ αλλά ήθελα να πάρω θέση σαν αδερφός της γιατί δεν είδα κανέναν από όσους είναι δίπλα της να λέει κάτι”.

Read More

And More