Τριαντάφυλλος: Η αδερφή του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την περιβόητη πισίνα

Η αδερφή ενός εκ των πιο πολυσυζητημένων παικτών του φετινού Survivor, τoυ Τριαντάφυλλου, η Δέσποινα Χατζηνικολάου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια αποκάλυψε πως αισθάνεται εκείνη και η οικογένειά της για όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε και όλη την αλήθεια για την περιβόητη πισίνα του τραγουδιστή. (δες εδώ το σπίτι του τραγουδιστή με την πολυσυζητημένη πισίνα)

“Η μητέρα μου κι εγώ σαφώς και στεναχωριόμαστε  γιατί δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Τριαντάφυλλος. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα, δεν είμαστε ψυχροί και είναι λογικό να αισθανόμαστε στεναχώρια. Όμως δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον αδερφό μου και αυτό μας δίνει δύναμη” ανέφερε αρχικά ο αδερφή του  τραγουδιστή.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Χατζηνικολάου μίλησε για την περιβόητη πισίνα που κατά τα λεγόμενα του Ηλία Μπόγδανου ο Τριαντάφυλλος αναφέρει με μεγάλη υπερηφάνεια στους συμπαίκτες του στο Survivor.

“Όσον αφορά την περιβόητη πισίνα που ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και είδαμε να κυκλοφορεί σε φωτογραφίες, δεν είναι αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου. Ο αδερφός μου μένει σε συγκρότημα με άλλες έξι πολυκατοικίες, οπότε η πισίνα είναι κοινόχρηστη και τη μοιράζονται όλοι οι ιδιοκτήτες” τόνισε.

Read More

And More