Τριαντάφυλλος: Η αντίδρασή του στην ήττα του Νίκου Μπάρτζη – «Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε με οριακή διαφορά»

Μετά από έξι μήνες προβολής, το Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/7) με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι και με νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μετά το 2021.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο άλλοτε φίλος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι η αδελφική σχέση τους ανήκει στο… παρελθόν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, λοιπόν, βλέποντας την έκβαση του παιχνιδιού, υποστήριζε ξεκάθαρα τον Νίκο Μπάρτζη όπως και στον μεγάλο τελικό. Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο Τριαντάφυλλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση, θέλοντας να κάνει το δικό του σχόλιο

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου. Μεγάλους παίκτες! Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου.

Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες! Όλα καλά. Κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και τους δύο», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

Read More

And More