Τριαντάφυλλος: Κατακεραυνώνει το Survivor All Star – «Μη μασάτε, στημένα πράγματα»

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star με το φλερτ του Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδου και της Καρολίνας έκαναν τον Τριαντάφυλλο να ξεσπάσει με απίστευτα καρφιά κατά του ριάλιτι επιβίωσης και της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος στις αναρτήσεις του στο instagram κάνει λόγω για στημένα παιχνίδια από την παραγωγή η οποία όπως λέει έχει κάνει το Survivor, “Τόλμη και γοητεία”. Δε διστάζει μάλιστα να αφήσει αιχμές πως ακόμη και η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έγινε σκόπιμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια της παραγωγής και δίνει μεγάλες πιθανότητες στο να μπουν στο παιχνίδι ο Bo που και η Ελευθερία Ελευθερίου προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνα Καλύβα.

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Bo τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;

Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Bo τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα γ Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Bo να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία.

Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου»

Read More

And More