Τριπλό “χτύπημα” της μοίρας για την Μαρία Μενούνος

Μπορεί να παραμένει πάντα χαμογελαστή, αλλά η αλήθεια είναι πως η Μαρία Μενούνος τους τελευταίους μήνες έχει περάσει πολλά. Ποτέ όμως, δεν χάνει την αισιοδοξία της και ελπίζει πάντα στο καλύτερο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Keven Undergaro και την οικογένειά της.

Πριν λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της και ζήτησε σε όλους να προσευχηθούν για εκείνη. Η μητέρα της διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και μεταφέρθηκε στο Λος Άντζελες για θεραπεία. “Είναι μια πρωταθλήτρια. Προσευχηθείτε για εκείνη” , έγραψε μεταξύ άλλων στο Insatagram η Μαρία.

#teamlitsa #love #family #itsallaboutlitsa#standup2cancer #fight

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Αυτή, δεν ήταν η μόνη δύσκολη στιγμή του καλοκαιριού για την παρουσιάστρια, αφού κοντά στον Δεκαπενταύγουστο έχασε τον αγαπημένο της θείο Νικήτα (αδελφό του πατέρα της) που ήταν και ο νονός του συντρόφου της. Η ίδια του αφιέρωσε μια εκπομπή της, λέγοντάς χαρακτηριστικά πως ο θείος της ήταν ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνώρισε. Βοηθούσε πάντα τα αδέλφια του και κατάφερε χωρίς χρήματα και μόρφωση να έρθει από την Ελλάδα και να καταφέρει τόσα πολλά στην Αμερική.


Και ενώ όλα αυτά έχουν συμβεί στην οικογένειά της, η Μαρία Μενούνος έχει και το δικό της άγχος για το θέμα της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η παρουσιάστρια θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και οι διαδικασίες της εξωσωματικής την έχουν κουράσει και ταυτόχρονα την έχουν απογοητεύσει. Οι αναρτήσεις της πάντως, στο Instagram για τη διαδικασία και το κουράγιο που έδινε σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί με αυτόν τον τρόπο δείχνουν πως και η ίδια δεν χάνει την αισιοδοξία της.

Read More

And More