Τρίπολη: Απήγαγε το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει!

Τρίπολη: Απήγαγε το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει! | tlife.gr

Ένας 63χρονος έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με την σύζυγό του απήγαγε το παιδί του από το νηπιαγωγείο και εξαφανίστηκε. Η μητέρα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η μητέρα του ανήλικου παιδιού πήγε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου και κατήγγειλε ότι ο 63χρονος σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου, πήγε στο νηπιαγωγείο Κρηνών και με τη βία πήρε το παιδί και έφυγε με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχές παρά την την έντονη κινητικότητα δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και η ανησυχία τους εντάθηκε από το γεγονός ότι το πρωί η μητέρα είχε λογομαχήσει έντονα με τον σύζυγό της, ο οποίος την εξανάγκασε σε συνουσία με τη βία και στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί και θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, η μητέρα παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο καθώς και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες. Για το ένα από τα κυνηγετικά όπλα και το περίστροφο ο 63χρονος δεν είχε άδεια κατοχής και οπλοφορίας.

Ακολούθησαν τηλεφωνικά διαπραγματεύσεις αξιωματικού της αστυνομίας με τον 63χρονο και αυτός τελικά παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ στις 12:10 το μεσημέρι το ανήλικο παρελήφθη από τη μητέρα του.

Σε έρευνα στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν επιπλέον, δύο καραμπίνες, ένα περίστροφο μάρκας REMIGTON, ένα αεροβόλο όπλο, 500 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, 115 φυσίγγια περιστρόφου και δύο μαχαίρια με λάμα μήκους 20 και 12 εκατοστών αντίστοιχα. Η αστυνομία αναζητά τον πατέρα στα όρια του αυτοφώρου.

READ more