Tι φόρεσαν οι επώνυμες αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε τη δική σου αγαπημένη!

Είναι σίγουρα μία από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ημέρας! Κάθεσαι αναπαυτικά και βλέπεις ό,τι επέλεξαν να φορέσουν οι αγαπημένες επώνυμες όπου κάθε εβδομάδα δεν σε αφήνουν με παράπονο.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην κλείσει κι αυτή με τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε που άλλοτε είναι κομψές, πρωτότυπες κι άλλοτε απλά εύκολες να γίνουν κι από μας τις “κοινές θνητές”. Είναι σίγουρο πως οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν πολλούς ανθρώπους πίσω τους που τους λένε τι είναι σωστό και τι λάθος να φορέσουν σύμφωνα με τους κανόνες της κάθε σεζόν, οπότε χαμένες δεν μπορούμε να βγούμε από το να πάρουμε μία γεύση από τους συνδυασμούς και τις επιλογές που έκαναν.

Μην ξεχνάς πως καθημερινά στην Starring Today μπορείς να βλέπεις την καλοντυμένη της ημέρας ενώ για αυτή την εβδομάδα αυτή που ξεχωρίσαμε είναι η Miranda Kerr. Εσύ ποια ξεχωρίζεις; Ψήφισε τη δική σου αγαπημένη.


H Miranda Kerr με κόκκινο αέρινο φόρεμα της εταιρίας ALC, πέδιλα Balenciaga και τσάντα Alexander Wang δικαιολογεί για ακόμη μία φορά τον τίτλο της πιο καλοντυμένης της φετινής σεζόν. Η Blake Lively επίσης με δροσερό φόρεμα,αυτή τη φορά στην απόχρωση του μπλε του οίκου Marc by Marc Jacobs. Το συνδύασε με πέδιλα Christian Dior.


H Kate Beckinsale έκανε μία κλασική επιλογή για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό show με μαύρο pencil φόρεμα με λεπτομέρεια στον έναν ώμο, του οίκου Elie Saab και γόβες με διακριτικό print, Christian Louboutin. H Κate φώτισε το σύνολό της με κοσμήματα Εmerald Sutra. Το “it” girl της Βρετανίας Alexa Chung έδωσε το “παρών” στο opening της Louis Vuitton boutique στη Shanghai με ένα απλό σύνολο και κράτησε κομψό clutch με το κλασικό μονόγραμμα του οίκου.


Η Anne Hathaway -και θα ξαναπώ για το πόσο λάθος είναι αυτό το κούρεμα για εκείνη- εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με χρυσή τουαλέτα σε ίσια γραμμή του οίκου Gucci και τη συνδύασε με γόβες Casadei και κοσμήματα Tiffany. H Jessica Alba που τον τελευταίο καιρό έχει πολλές φορές μπει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες επέλεξε ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες του Salvatore Ferragamo.


H Δούκισσα του Cambridge με φόρεμα σε μπλε απόχρωση της σχεδιάστρια Stella McCartney που το συνδύασε με μαύρα Prada γοβάκια και κολιέ Cartier. Την Kylie Minogue απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο Λονδίνο, με ρούχα σε κλασική γραμμή: υφασμάτινο μαύρο παντελόνι και jacket σε απαλό ροζ.


Η Katie Holmes που έχει μονοπωλήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό φώτισε το πολύ απλό μαύρο κολάν με δερμάτινο jacket σε κοραλί απόχρωση. Ενώ η Miley Curys έκανε την βόλτα παρέα με τον καθόλου άσχημο αγαπημένο της και επέλεξε φόρεμα σε γραμμή 60s με έντονα λουλούδια. Ενδιαφέρον έχει ο συνδυασμός με μαύρα Converse και γυαλιά ηλίου Prada.

Read More

And More